massage södermalm spa täby

Välkommen till Söders SPA! Vi finns på Östgötagatan 31, nära Medborgarplatsen . En oas mitt i hjärtat av Södermalm. På kvm erbjuds det mesta för välbefinnande och skönhet. Njut av rogivande och sköna behandlingar för både kropp och själ. Fyll på med ny kraft och energi! Lämna storstadsvimlet och vardagsstressen. Skräddarsydd behandling som fokuserar just på hur du som gravid ska må så bra som möjligt. Varmt välkommen. Mazoma är ett friskvårdsföretag som erbjuder behandlingar som massage, zonterapi och spa behandlingar på sin klinik i Täby. massage södermalm spa täby

Videos

Centralbadet SPA Stockholm 放松 휴식

Massage södermalm spa täby - where

Ackermann Institutet, etablerathar lång erfarenhet inom både alternativ och traditionell medicin. Den inkluderar rengöring, peeling och ångbad som öppnar och mjukar upp porerna, porrengöring, uppfriskande ansiktssprej samt formning av bryn. Guldgränd 1, Stockholm Tel: En avslappnande behandling som är speciellt bra för den som har problem med svullnader, känner sig trött eller har värk. Vi tar emot friskvårdscheckar, så om ditt företag är anslutet till Friskvårdschecken kan du använda dem hos oss.

Massage södermalm spa täby - rather valuable

Aromamassage En mjuk och rogivande form av massage där sinnerna stimuleras av väldoftande oljor. I detta härliga lyxiga pluspaket ingår en avkopplande, djuprengörande och lysterhöjande ansiktsbehandling samt en energigivande djup massage av trötta händer och rygg som ges växelvis med händer och varma lava stenar. Välj själv vilken dag och vilka sex massage stockholm flashback sverige som passar dig — nu har vi öppnat upp vår internetbokning där du bokar och betalar för din behandling direkt via vår hemsida. Näringsrik olja för naglarna och mjukgörande handkräm. När du bokar din tid är det viktigt att du noterar våra av-och ombokningsregler. Axelsons SPA har en app för att du lättare ska kunna ta del ar erbjudanden och produkter. Massage södermalm spa täby behandlingen ingår rengöring, ev polering, AHA behandling därefter avslutas med en anpassad mask och dagkräm efter. Shiatsu nu på Södermalm En shiatsumassör använder handflatan, tummen och fingrarna för att trycka på olika delar av kroppen för att lösa upp spänningar och öka rörligheten i muskler och leder. Till skillnad från klassisk västerländsk massage så "knådas" inte musklerna i shiatsu, utan behandlas bara genom tryck, . Massage i Täby bokar du här online på 60 sekunder. Hundtränarna driver hundträning på heltid i Stockholm i en träningshall på Ulvsundavägen i Bromma, Stockholm. Djurönäset Spa. Seregårdsvägen 1, Djurhamn. En underbar skärgårdsupplevelse i hjärtat av Stockholms skärgård. En möjlighet till relax och. Mazoma är ett friskvårdsföretag som erbjuder behandlingar som massage, zonterapi och spa behandlingar på sin klinik i Täby.

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *